top of page
TÜV Rheinland 

Szolgáltatáscsomag Kína és Európa számára

Rólunk

Termékek, rendszerek, folyamatok vizsgálatával, ellenőrzésével, tanúsításával, valamint minőségügyi képzéssel foglalkozunk.

Az egyik legnagyobb műszaki szolgáltatást nyújtó cégként világszerte segítjük partnereinket abban, hogy:

 • megfeleljenek a vonatkozó biztonsági előírásoknak;

 • teljesítsék ügyfeleik / partnereik biztonságra és minőségre vonatkozó igényeit,;

 • megfeleljenek a hatóságok által támasztott biztonságra vonatkozó követelményeknek;

 • növeljék piaci részesedésüket, mert világszerte elismert tanúsítványt állítunk ki.

Európában

A TÜV Rheinland InterCert Kft., a TÜV Rheinland csoport magyarországi leányvállalata.

Cégünk Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb vizsgáló intézete (szervezetünk elődje a korábbi MEEI - Magyar Elektrotechnikai Ellenőrző Intézet -1934-es alapítású) több különböző globális és európai tanúsítási rendszer tagja, valamint számos európai irányelvre (direktívára) Bejelentett Szervezeteként (Notified Body) is működik.

Bejelentett Szervezetként tanúsítványokat állítunk ki olyan termékekre, amelyekre valamilyen Európai irányelv vonatkozik, illetve ahol kötelező harmadik félként egy független Bejelentett Szervezet (Notified Body) bevonása. Az irányelveknek való megfelelőség igazolása szükséges ahhoz, hogy a termék az Európai Unió piacán szabadon és jogszerűen forgalomba hozható legyen.

Cégünk (TÜV Rheinland InterCert Kft.) a biztonságra vonatkozó előírások szakértőjeként örömmel vállalja,

az adott forgalmazni kívánt termék, használatban lévő vagy alkalmazni kívánt rendszer és eljárás vizsgálatát, valamint annak ellenőrzését, hogy az induló  beruházás megfeleljen a vonatkozó európai biztonsági előírásoknak és jogszabályoknak.

 

Kínában

Kínában 26 városban található partnerirodáinkkal, készek állunk, arra, hogy segítsük az Ön munkáját. Felvesszük a kapcsolatot  a beszállítókkal, elvégezzük a szükséges termék vizsgálatokat (akár Kínában is!) és megfelelőség esetén tanúsítunk. Végigvezetjük Önt a vonatkozó  kínai biztonsági szabályozáson és biztosítjuk az ezeknek való megfelelést. Célunk szakmai segítséget nyújtani a kínai és egyéb ázsiai piacra való belépéshez, terjeszkedéshez.

TÜV Rheinland InterCert Kft. a TÜV Rheinland Csoport tagjaként.

A TÜV Rheinland Csoport 1872 óta  az egyik vezető műszaki szolgáltatást nyújtó cég. A Csoport több mint 20.000 embert foglalkoztat 65 országban találhatóak irodái.

Évente több mint 1.88 milliárd € profitot termel.

ABOUT US

ABOUT US

Szolgáltatáscsomagunk európai cégeknek, melyek Kínába értékesítenének,

és kínai cégeknek, melyek Európában szeretnének megjelenni

Előnyök, amiért érdemes velünk dolgozni

 • Megbízható, jól ismert globális márkát képviselünk a tanúsítói szegmensben, több mint 140 éves múlttal és megalapozott hírnévvel rendelkezünk

 • „Egy lépcsős teljes körű szolgáltatás nyújtás” filozófiánk által, nemzetközi hálózatunk és határokon átnyúló szolgáltatásaink segítségével támogatjuk a cégeket a helyi (adott ország / terület specifikus) biztonsági követelmények feltárásában és megfelelőség vizsgálatában. Nemzetközi hálózatunk segítségével  lehetővé tesszük az elérést az európai, ázsiai, amerikai és ausztrál piacokhoz.

 • Független harmadik  fél általi megfelelőség-értékelést végzünk, mely bízonyítja vásárlóinak, partnereinek és a hatóságoknak, hogy a termék/szolgáltatás/eljárás/rendszer megfelel az általuk támasztott minőségi követelménynek és az összes kötelezően betartandó előírásnak.

 • Precíz, magas minőségű szolgáltatást nyújtunk kiemelten jó ár/érték aránnyal.

 • Munkatársaink kiemelt ügyfélkezelésének köszönhetően Ön minden szükséges információt megkap egy helyen.

 • Elkötelezett csapatunkkal örömmel állunk rendelkezésére.

Kapcsolatfelvétel

Amennyiben érdeklődik a szolgáltatásaink iránt vagy kérdése merül fel, lépjen kapcsolatba velünk!

Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot! Munkatársaink hamarosan felkeresik Önt.

Szolgáltatáscsomagunk európai cégeknek, melyek Kínába értékesítenének,

és kínai cégeknek, melyek Európában szeretnének megjelenni

Felülvizsgálati szolgáltatásaink

Cégünk a TÜV Rheinland InterCert Kft. az EN ISO IEC 17020 szerinti akkreditált ellenőrző szervként működik. Ügyfeleink megbízásából független értékeléseket végzünk annak érdekében, hogy feltárjuk a megvizsgálandó termék / beszállító / gyártói helyszín megfelelőségét a megrendelők, illetve partnerek által támasztott igényeknek, előírásoknak (felügyeleti eljárásoknak) vagy szerződésben rögzített minőségi követelményeknek.


    Előzetes szállítmány ellenőrzés: A gyártási folyamat elején vagy során,  a termék kiszállítása előtt végezzük el. A termék részegységeit, alapanyagát és tárolás módját vizsgáljuk. Ennek célja,  hogy ellenőrizzük a folyamatokat és a termékeket, feltárjuk a hiányosságokat és kiszűrjük azokat a hibákat, amelyek a termék első szériás legyártásánál jelentkezhetnek és többlet költséget vagy késedelmes leszállítást eredményezhetnek.
•    Szállítmány berakodás ellenőrzés: Az ellenőrzést annak érdekében végezzük el, hogy biztosítsuk, azon termékek kerülnek berakodásra és leszállításra, melyek ténylegesen meg lettek rendelve, illetve azokkal a paraméterekkel került legyártásra a termék, amelyeket a megrendelő igényelt.
•    Gyártói képesség igazolására folytatott ellenőrzés: Célja, hogy megbizonyosodjunk a gyártó megfelelő gyártási képességéről, ez magába foglalja a gyártói helyszín és gépek szabványi követelményeknek való megfelelőségre irányuló ellenőrzését, valamint a gyártói személyzet kompetenciájának, szaktudásának feltárását. Rendkívül hasznos új beszállító kiválasztásánál, továbbá, ha egy meglévő gyárban új gyártó sort üzemelnek be.

Termékvizsgálat


•    A termék tervezési fázisában: Konzultáljon szakértői csapatunkkal, amikor a termék még csak a tervezés alatt áll annak érdekében, hogy az előzetesen feltárjuk és megerősítsük, hogy milyen termékbiztonsági követelményeket kell betartani (külső kötelező előírások, például szabványok), vagy szem előtt tartani (például vevői igényeknek való megfelelés).
•    Végterméken: Különböző vizsgálatokat végzünk el, mint például termékbiztonságra, termék élettartamra, termék tartósságra, termék működésre és termék használhatóság irányuló vizsgálatok.

Nemzetközi tanúsítások és Market Access Service (Piac Elérési szolgáltatásunk)

Tanúsítás: Átfogóan ismerjük a különböző jóváhagyási követelményeket és világszerte elfogadott tanúsítványokat kínálunk első kézből. A tanúsítvány termék útlevélként szolgál, szabad belépést biztosít a nemzetközi piacokra. Tanúsítványainkkal gyors hozzáférést biztosítsunk a nemzetközi piacokhoz.

Market Access Service (Piac Elérési szolgáltatásunk): A terméket forgalmazni kívánt célország figyelembe vételével és a termék műszaki dokumentációja alapján kutatást folytatunk, összegyűjtjük a vonatkozó biztonsági előírásokat, melyeket a terméknek teljesítenie kell (például címke tartalom, felhasználói útmutató tartalma). Segítségére vagyunk, hogy feltárjuk és tájékoztassuk a szükséges előírásokról még azelőtt, mielőtt a termék piacra kerül.

Műszaki dokumentáció áttekintés

Vállaljuk a tanúsítványok, vizsgálati eredmények (teszt riportok) ellenőrzését, annak érdekében, hogy szakértői szemmel átnézzük és megerősítsük, hogy a szóban forgó dokumentumok az Ön által importált és forgalmazni kívánt termékre vonatkoznak-e. Továbbá ellenőrizni tudjuk a dokumentumok formai helyességét, például, hogy a szervezet, amely kibocsátotta az adott dokumentumot jogosult-e az adott dokumentum kiadására.

 

Európai cégképviseleti szolgáltatás

Számos uniós irányelv megköveteli, hogy a nem európai gyártók rendelkezzenek egy Európában bejegyzett képviselővel. Európai képviselő hiányában, egyes irányelvek előírásai szerint a gyártók nem forgalmazhatják az európai piacon a termékeiket. Az európai képviseleti szolgáltatásunkkal segítünk az ázsiai gyártóknak teljesíteni ezt a feltételt. Azok a gyártók, akik a mi képviseleti szolgáltatásunkat választják, időt, energiát és pénzt spórolnak meg, elkerülve azt, hogy képviseleti irodát kelljen nyitniuk Európában.

Műszaki értékelés a potenciális beszállítók kiválasztására ​

Az Ön által támasztott műszaki elvárások alapján segítünk a potenciális beszállítók kiválasztásában. Ön fogalmazza meg az igényeket, melyek alapján az ellenőrzést lefolytatjuk.

Beruházási projektek teljes körű műszaki ellenőrzése

Átfogó ellenőrzést végzünk a beruházásoknál, a tervezési fázistól a gyártói helyszín vizsgálata, gyártási és beruházási folyamat átvizsgálásán keresztül egészen a minőségirányítási rendszer működéséig, beleértve a műszaki dokumentáció átadásának végső ellenőrzését is.

Egészség és Biztonság ​

A helyi törvények, rendeletek, potenciális veszélyek és kockázatok alapján koordináljuk az alvállalkozókat az építkezéseken, annak érdekében, hogy biztosítsuk a személyek, felszerelések és gépek biztonságát.

 

Bankability (Beruházások finanszírozhatóságának ellenőrzése műszaki szempontból)

A bankability angol kifejezés, magyar jelentése bank-képességi, finanszírozhatósági vizsgálat. A beruházás, projekt megvalósíthatóságának vizsgálata külső, független szakértő által.

A műszaki fejlesztési projektek előkészítése során a beruházás jövedelmezőségének, megtérülési pontjának vizsgálata.

A TÜV Rheinland InterCert Kft., mint független harmadik fél jelenik meg a finanszírozó, a beruházó (a kivitelező) háromszögének csúcsán.

- előnyös a finanszírozónak, mert a szakértői tudás felhasználásával csökkenti a finanszírozási kockázatokat

- előnyös a beruházónak, mert egy független szervezet ellenőrzi a terveiket, a megtérülési számításaikat

Környezetvédelmi szempontú hatásvizsgálatok

Kötelező uniós jogszabályok és előírt törvények szerint, a beruházási projekteknek rendelkezniük kell környezeti hatástanulmánnyal. Ennek érdekében végzünk:

 • Talajvíz értékelést

 • Levegőszennyezettségi értékelést

 • Talajszennyezési értékelést

bottom of page