top of page
tuv-rheinland-print.png

TÜV Akadémia képzések

Jelentkezési lap

Válasszon az alábbiak közül:*
Tudásszintem előzetes felmérését igénylem*
Milyen nyelvű tanúsítványt kér? *

A tanfolyam összege 1 db tanúsítványt tartalmaz a kiválasztott nyelven, minden további tanúsítvány díja 15.000 HUf+ áfa/ db.  

* a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező, ha mégis elküldi jelentkezését a kötelező mezők kitöltése nélkül, az addig kitöltött adatai elveszhetnek

Jelentkezésem elküldésével igazolom, hogy a TÜV Rheinland InterCert Kft. által a ’Nyitott tanfolyamok szerződési feltételei’-ben rögzítetteket, illetve a ’tanfolyami időpont’ listában meghatározott árakat elfogadom. Nyílt képzéseink megtartását abban az esetben tudjuk vállalni, ha a tanfolyami minimális létszám rendelkezésre áll. Amennyiben ez a létszám nem valósul meg, a képzés megkezdése előtt 5 munkanappal értesítjük a jelentkezőket a képzés elhalasztásáról. Amennyiben a képzésen nem tud, vagy nem kíván részt venni, azt a tanfolyam tervezett időpontja előtt minimum 5 munkanappal, írásban kérjük jelezni. Ezen határidőn túl érkező lemondás esetén, a teljes képzési díj megtérítésére kötelezzük (indokolt esetben –egyedi elbírálás alapján – eltekintünk a képzési díj kifizetésétől).

Köszönjük, jelentkezése továbbításra került a TÜV Akadémiára!

bottom of page